2310 762704       Τρίτη-Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-16:00
    Το κομμωτήριο Αρτόπουλος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994, σε κεντρικό σημείο του Ευόσμου. Ο μοντέρνος, ζεστός και φιλόξενος χώρος του, με σύγχρονη διακόσμηση και φιλική ατμόσφαιρα, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον
    για την φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας.

    Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σας: Ανδρικά, παιδικά και γυναικεία κουρέματα, κομμώσεις για κάθε μέρα ή για ειδικές περιπτώσεις, νυφικές κομμώσεις, όλες τις τεχνικές εργασίες (βαφή, περμανάντ, ανταύγειες, extensions), καθώς επίσης και μια πλήρη σειρά ειδικών θεραπειών για φροντίδα και ενδυνάμωση των μαλλιών σας.

    Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τάσεις και τεχνικές στο χώρο της κόμμωσης, έτσι ώστε να τηρεί υψηλές προδιαγραφές ποιότητας σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

    Παράλληλα, ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος με σαλόνι υποδοχής, ρεσεψιόν και 12 θέσεις εργασίας, ελαττώνει στο ελάχιστο τον χρόνο της αναμονής σας και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας.