2310 762704       Τρίτη-Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-16:00
Βασική προϋπόθεση για την ομορφιά των μαλλιών είναι η υγεία και η ζωντάνια τους!

Η εξωτερικές (ρύπανση, θερμικές μεταβολές κ.α) αλλά και εσωτερικές (άγχος, διατροφική ανισορροπία κ.α ) επιδράσεις καθώς και η χρήση (σε πολλές περιπτώσεις καθημερινά) Styling προϊόντων μπορούν να προκαλέσουν διαταραχή της μικρο-χλωρίδας του τριχωτού.
Για την σωστή προστασία και περιποίηση του απαιτείται συχνή φροντίδα σε συνδυασμό με χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, το κομμωτήριο Αρτόπουλος επέλεξε τους προμηθευτές του με κριτήριο την μακροχρόνια εμπειρία καθώς και την δυνατότητα παροχής προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για εσάς;
Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και χρειάζεται περιποίηση ανάλογη με τις ανάγκες του.
Για την σωστή επιλογή προϊόντων απαραίτητη είναι η διαδικασία η οποία αποτελείται απο τα ακόλουθα βήματα:

1. Ανάλυση και διάγνωση αναγκών:

Ο καθένας έχει τις δικές του συνήθειες περιποίησης και ξέρει καλύτερα πως θα ήθελε να είναι τα μαλλιά του. Εμείς ακούμε προσεχτικά τον πελάτη και στην συνέχεια ερχόμαστε με προτάσεις περιποίησης.

2. Περιποίηση:

Μετά την επιλογή κατάλληλου σαμπουάν και άλλων καλλυντικών ξεκινάει η περιποίηση των μαλλιών με λούσιμο, μασάζ , κλπ. Όγκος, μείωση ξηρότητας/λιπαρότητας , καταπολέμηση τριχόπτωσης,αφαίρεση ψαλίδας, αναδόμηση, λάμψη, δύναμη, απαλότητα είναι κάποιοι από τους στόχους της θεραπείας των μαλλιών και για κάθε έναν από αυτούς υπάρχουν προϊόντα περιποίησης.

3. Styling και τελευταίο στάδιο περιποίησης:

Σε μαλλιά βρεγμένα ή στεγνά αναλόγως τι αρμόζει στην περίπτωση σας εφαρμόζονται και τα τελευταία προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών σας.

 

discipline

 

zone

 

olaplex

 

steampod