2310 762704       Τρίτη-Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-16:00

  Κουρέματα

  haircut_600x600_06Αναλαμβάνουμε κουρέματα γυναικών, άντρων και παιδιών. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για υπέροχες κουπ σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου και τα χρώματα σας που θα χαρίσουν κίνηση, λάμψη και προσωπικότητα στα μαλλιά σας. Επίσης παρέχουμε προτάσεις και λύσεις για την ανανέωση της εμφάνισής σας με μοντέρνα κουρέματα, καθώς παρακολουθούμε τη μόδα και είμαστε έτοιμοι να ανανεώσουμε τη διάθεση και την ψυχολογία σας ακόμα και σε πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

  Χτενίσματα

  haircut_600x600_05Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με γνώμονα την ανάδειξη των χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας σας μπορούν να επιτευχθούν από τους ταλαντούχους και έμπειρους συνεργάτες μας. Νυφικά χτενίσματα για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας που θα σας κάνουν να νιώθετε μοναδική προσελκύοντας τα βλέμματα όλων.

  Τεχνικές εργασίες

  haircut_600x600_02Μεγάλη ποικιλία τεχνικών υψηλής ποιότητας εφαρμόζονται από τους συνεργάτες μας σε υπηρεσίες βαφών (ανταύγειες – μπαλεγιάζ – όμπρε), permanent, επιμήκυνσης μαλλιών (extensions), ισιωτικής κ.ά. Προτάσεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, τα χρώματα και το στυλ κάθε γυναίκας και άνδρα που θέλουν το καλύτερο για την εμφάνισή τους.

  Θεραπείες

  services_kerastaseΜε τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούμε να σας χαρίσουμε τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά τους. Με γνώση, εμπειρία και τέχνη η φροντίδα και επανόρθωση των μαλλιών σας από τη ρίζα ως τις άκρες είναι εύκολη υπόθεση για μας. Ταλαιπωρημένα μαλλιά με θαμπάδα, ψαλίδα και λιπαρότητα μπορούν να γίνουν όμορφα, υγιή και λαμπερά όπως σας αξίζουν με την κατάλληλη θεραπεία που θα σας προτείνουν οι επαγγελματίες του κομμωτηρίου.